Waarom kROES CC?

kROES CC denkt graag met u mee bij het opzetten en uitvoeren van creatieve concepten en evenementen. De naam kROES CC is geïnspireerd op de ROES. Als bezoekers de zaal uitlopen moeten ze licht bedwelmd zijn. Even op een andere plek zijn geweest.

de ROES zelfst.naamw. (m.) toestand waarin je je heel anders voelt dan gewoonlijk, bijvoorbeeld door het gebruik van drank, drugs, of door grote opwinding.
Voorbeeld:`overwinningsroes` in een roes leven (nauwelijks opmerken wat er om je heen gebeurt)

PR & Communicatie
kROES CC is rauw; oftewel kROES CC heeft achter de schermen een no-nonsense mentaliteit. Dit betekent: korte lijnen, heldere communicatie en goede afspraken. Deze mentaliteit komt terug in de relatie met publieks- en doelgroepen. Door de ervaringen met verschillende culturele organisaties, publiek en pers, heeft kROESCC kennis en expertise opgebouwd hoe om te gaan met de wensen en behoeften van deze verschillende groepen, zonder daarin jezelf als organisatie of de koers te verliezen.

Strategie & Concept
Door vroeg in het creatieve proces betrokken te worden bij een voorstelling of project is het mogelijk om op één lijn te komen en om de vertaalslag naar een (breed) publiek of doelgroep te maken. kROES CC helpt bij het zoeken naar de juiste strategie, waarin authenticiteit en effectiviteit verenigd worden. Dit resulteert in een communicatieconcept dat onderscheidend is en de kern van de organisatie raakt.

kROES CC is uniek door de combinatie van communicatie en theater maken. De kracht van het communiceren over een ‘product’ ligt voor kROES CC in het in de huid kruipen van de maker. Helder communiceren over een artistiek product, is ontrafelen, de kern weten te vinden en dan de vertaalslag te maken naar het publiek.